SPONSRING & UTSTÄLLNING

Att synas på Bank Summit är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra ert företag och era tjänster mot en specifik målgrupp. Här har ni möjlighet att personligen möta potentiella kunder och knyta nya affärskontakter samtidigt som ni förstärker ert företags position inom branschen. Våra deltagare är beslutsfattare från de privata näringslivet.

Som komplement till ert sponsorskap kan Insight Events genom sitt samarbete med Svenska Dagbladet erbjuda ett mycket förmånligt annonspaket i Sveriges största affärskanal SvD Näringsliv. Skräddarsy ert budskap och exponera ert varumärke mot en målgrupp med en hög räckvidd och en hög andel beslutsfattare.

Vi har en rad olika sponsrings- och utställningsaktiviteter att erbjuda.

Vill du synas på Bank summit 2019? Kontakta oss!

Roland Behrendt
Senior Commercial Manager
Direct line: +46 (0)8 587 662 77 / +46 (0)708 62 73 89
Email: roland.behrendt@insightevents.se

Co-sponsor 2019

ibm_logo

Över 100 år gammalt är IBM något av en institution inom IT-branschen. Med innovationer bakom sig som bankomaten, PCn och hårddisken, med 5 Nobelpristagare och genombrott som möjliggjort allt ifrån månlandningar till schackdatorer och Jeopardy! vinster så behöver kanske inte IBM en introduktion. Men, visste du att IBM är världens främsta privata forskningsinstitution med miljarder i årliga investeringar i grundforskning? Eller att IBM’s främsta satsningsområden idag är artificiell intelligens & kognitiva teknologier, kvantdatorer, nanoteknologi och molnet?

IBM and the IBM logo are trademarks of International Business Machines Corp., registered in many jurisdictions worldwide


Sponsor 2019
signicat3

Signicat är en av Europas ledande leverantörer av elektronisk identitet och elektronisk signatur. Företaget grundades 2007 och erbjuder molnbaserade lösningar till både privat och offentlig sektor kring digital onboarding, KYC, inloggning samt digital dokumentsignering.

Med de 26 europeiska eID’n vi har integrerade i vår tjänst idag är vi ledande på marknaden. Med hjälp av partners och tredjepartsleverantörer erbjuder vi även en rad olika verktyg för registeruppslag för att exempelvis få fram firmatecknare, adress samt PEP och AML. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att leverera tidsbesparande och användarvänliga digitala lösningar för sina slutkunder.

Signicats lösningar används av stora som små kunder inom en rad olika branscher; så som banker, försäkringsbolag samt företag inom MedTech, Payments och Energi. Bland våra kunder i Sverige finner ni exempelvis ledande banker och försäkringsbolag.


Utställare 2019

Crosskey Logo Black 100

Crosskey kombinerar storskalig IT-förmåga med flexibilitet, engagemang och en personlig touch. Vi gör det enklare att generera nya intäkter från finansiella tjänster och hjälper dig ut på marknaden snabbare och med rätt erbjudande. Vår expertis omfattar allt från traditionella banktjänster till eBanking, kort- och mobilbetalningar samt kapitalmarknad. Vi har kontor i Stockholm och i Finland. Våra kunder finns i Sverige och Finland och inkluderar bland annat Ålandsbanken, S-banken och Marginalen Bank.