Utställning & Sponsorskap

Att synas på Bank Summit är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra ert företag och era tjänster mot en specifik målgrupp. Här har ni möjlighet att personligen möta potentiella kunder och knyta nya affärskontakter samtidigt som ni förstärker ert företags position inom branschen. Våra deltagare är beslutsfattare från de privata näringslivet.

Som komplement till ert sponsorskap kan Insight Events genom sitt samarbete med Svenska Dagbladet erbjuda ett mycket förmånligt annonspaket i Sveriges största affärskanal SvD Näringsliv. Skräddarsy ert budskap och exponera ert varumärke mot en målgrupp med en hög räckvidd och en hög andel beslutsfattare.

Vi har en rad olika sponsrings- och utställningsaktiviteter att erbjuda.

För ytterligare information och kostnadsförslag:

Roland Behrendt
Senior Commercial Manager
Direct line: +46 (0)8 587 662 77 / +46 (0)708 62 73 89
Email: roland.behrendt@insightevents.se

Sponsor 2020

Crosskey är plattformen på vilken banker, kapitalmarknadsbolag, kortbolag och fintechs bygger sina verksamheter. Crosskey gör det enklare att generera nya intäkter från finansiella tjänster och hjälper dig ut på marknaden snabbare och med rätt erbjudande. Vi erbjuder modulariserade tjänster och system inom bank, kort, kapitalmarknad och Open Banking. Mer än 260 anställda tar hand om nöjda kunder som till exempel Ålandsbanken, Marginalen Bank och S-Banken i Stockholm, Mariehamn, Åbo och Helsingfors. Crosskey strävar efter hållbara lösningar som har en positiv inverkan på miljön.