Sponsor 2022

Utställning & Sponsorskap

Att synas på Bank Summit är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra ert företag och era tjänster mot en specifik målgrupp. Här har ni möjlighet att personligen möta potentiella kunder och knyta nya affärskontakter samtidigt som ni förstärker ert företags position inom branschen. Våra deltagare är beslutsfattare från de privata näringslivet.

Som komplement till ert sponsorskap kan Insight Events genom sitt samarbete med Svenska Dagbladet erbjuda ett mycket förmånligt annonspaket i Sveriges största affärskanal SvD Näringsliv. Skräddarsy ert budskap och exponera ert varumärke mot en målgrupp med en hög räckvidd och en hög andel beslutsfattare.

Vi har en rad olika sponsrings- och utställningsaktiviteter att erbjuda.

För ytterligare information och kostnadsförslag:

Roland Behrendt
Senior Commercial Manager
Direct line: +46 (0)8 587 662 77 / +46 (0)708 62 73 89
Email: roland.behrendt@insightevents.se

Sponsors 2022

Crosskey – simplifies banking! Vi är plattformen på vilken banker, kapitalmarknadsbolag, kortbolag och fintechs bygger sina verksamheter. Som bolag är vi sprungna ur Ålandsbanken och vi skiljer oss från de flesta IT bolagen genom unik kunskap kring regelverksefterlevnad (Compliance) och genuin bankprocess kompetens. Vi erbjuder modulariserade tjänster och system inom bank, kort, kapitalmarknad och Open Banking och supporterar mer än 35 banker och finansiella institut. Våra drygt 350 anställda tar hand om nöjda kunder som till exempel Sparbankernas Kort, S-Banken, Länsförsäkringar Bank, Ålandsbanken, Marginalen Bank från våra kontor i Stockholm, Mariehamn, Åbo och Helsingfors. Crosskey strävar efter hållbara lösningar som har en positiv inverkan på miljön.

Hemsida: www.crosskey.se Open Banking: www.crosskey.io